400 deltagare anmälda till Skatås sjöar 24:e augusti

År 2018 var det 349 anmälda deltagare och i år är det nu 400 anmälda. Otroligt kul att så många vill köra vårt swimrun i Delsjöområdet. Till start kommer allt från rutinrade swimrunners (läs om Adriel och Oscar som laddar för sex sjöar) till de som provar swimrun för första gången.

Många frågar efter energistationer, och där har vi 4 st på sex sjöar och 2 st på två sjöar. På alla stationer finns energidryck och vatten, men även russin och annat gott.

Viktigt att starta i rätt startgrupp

Det är väldigt viktigt att ni startar i rätt startgrupp, detta för att få rätt tid. I startlistan (de sista anmälda kommer läggas in under dagen) finns den starttid ni valt att starta i.

Efteranmälan går att göra fram till start

Det finns fortfarande chans för fler att delta i årets Skatås sjöar. Anmälan går att göra på anmälningsidan eller på tävlingsplatsen innan start från 9:30.

Tjej hoppar vid Västra Långvattnet

Bana över sex och tre sjöar

Skatås sjöar springs på slingrande stigar i delvis i fantastisk vildmark och simning över sex eller tre natursköna vattendrag. Sex sjöar mäter 19 km totalt varav 2,4 km simning och tre sjöar 10 km totalt varav 2,0 km simning. Den ena utmaningen lite lägre än den ändra, men ändå två olika banor där man verkligen får känna på Delsjöområdets bästa sida. Läs om hela bansträckningen och dess simpassager.

Bansträckning Skatås sjöar 2019

Alla deltagare och publik är varmt välkomna på lördag!

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *