Swimrunträning inför Skatås sjöar 13/8

Vi arrangerar en gratis swimrunträning inför Skatås sjöar 25:e augusti vid Delsjöbadet dit alla är välkomna oavsett ambitionsnivå. Erfarna ledare kommer att guida er runt en slinga som vi sen kommer att cirkulera på i valfritt tempo och distans. Vi finns även där för frågor kring sim- och löpteknik osv.

Datum: 13:e augusti kl. 18:15-19:15
PlatsDelsjöbadet

Observera vilken utrustning som är tillåten på Skatås sjöar, då det kan vara bra att använda dessa under träningen. Obligatorisk utrustning: Badmössa, visselpipa, dolme eller neoprenplagg. Simpaddlar är alltså inte tillåtet. Badmössa och visselpipa får ni av arrangören på tävlingen om ni är med där.

VJ är på plats på träningen och det finns möjlighet att testa och köpa deras skor på plats. Betalning med Swish. Modellerna Irock, Amas och D´vil på plats. Det går även att köpa deras skor i webbshoppen.

Vi startar träningen kl 18:15 vid Delsjöbadet som är den stora badplatsen vid Stora Delsjön. Parkering sker på stor parkering i anslutning till badplatsen. Kollektivt tar man sig dit med 5:ans spårvagn och stannar vid Töpelsgatan, sedan 10-15 min gångväg eller lifta med någon bil.

Allt deltagande sker på eget ansvar.

Välkomna!

Är du inte anmäld till Skatås sjöar? Anmäl ditt 2-mannalag eller dig själv idag!

Se en film vår swimrunträning förra året