Över 100 anmälda till Skatås sjöar 2019

Vid 2018 års Skatås sjöar hade vi ca 350 löpare anmälda totalt i både 2-mannalag och individuella klasser. För oss var detta klart över förväntan, vilket tyder på att swimrun i Delsjöområdet är något som verkligen lockar.

Nybörjare och erfarna swimrunners

Med närheten till Göteborgs centrum och kanske även det faktum att Skatås sjöar går i sjöar, nästan utan vågor, lockar loppet många nybörjare inom swimrun. Vi tror på att erbjuda tuffa och rejäla banor som gillas av erfarna swimrunners men som även nybörjare kan köra.

Många vi talar med kör alltså Skatås sjöar som sitt första swimrun, antingen tillsammans med en partner i 2-mannalag eller i individuell klass. Båda har sin charm, tävla och pusha varandra i ett lag eller friheten att springa och simma själv, du själv mot naturen och dina mottävlande.

Två swimrunners går upp ur vattnet i Skatås sjöar

Klart fler anmälda än förra året

Om man räknar ihop antalet anmälda deltagare till årets Skatås sjöar så är vi nu uppe i 100 st. Tittar man tillbaka vid samma tidpunkt förra året så är det klart fler anmälda i år. Det tycker vi såklart är jättekul och hoppas på deltagarrekord även detta år.

Till i år har vi även lagt till startgrupper för de de olika banorna sex och tre sjöar. Vid anmälan väljer man mellan startgrupp 1 och 2, alltså eget val där man tycker sig vill starta. Så även om det blir fler deltagare så kommer det bli mindre trängsel under banan.

Tre swimrunners som springer i Skatås sjöar

Sugen på att köra swimrun?

Anmäl ditt lag eller sig själv på anmälningssidan.

Välkomna!

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *